Hvorfor ikke gøre det nemt, billigt og uforpligtende at få løst både de daglige marketingopgaver samt de overordnede ledelsesopgaver i forbindelse med jeres markedsføring?

Ved at bruge Team Direct som jeres freelance-marketingkoordinator har I mulighed for at have en marketingkompetence, som sidder hos jer, når I har behov for at få løst konkrete opgaver.

Der afregnes efter forbrug af tid med minimum en uge til priser, hvor alle kan være med.

Fra idé og plan til eksekvering!

Uanset hvor i processen I er, i forbindelse med jeres aktiviteter, kan vi træde til og hjælper jer med at få aktiviteterne eksekveret. Lige fra at spotte oplagte muligheder for at optimere jeres indsats over for kunderne til at være hands on med eksekveringen som fx opfølgning på kampagner eller vedligeholdelse af jeres hjemmeside, Facebook eller LinkedIn-konti i perioder med spidsbelastning eller sygdom.

Kommunikation og indhold – stil skarpt på hvordan I skaber værdi for jeres kunder

Uanset produkt vil vi i samarbejde med jer lave en gennemgang af formål med kommunikationsproduktet – hvad skal det kunne? Definition af kernebudskaber og værdi for kunderne, tekstforfatning, grafisk opsætning af tekst og billeder (leveres af jer) i Indesign, Photoshop, PPT eller fx Canva (i eksisterende firmatemplate), evt. koordinering med tryk/print-leverandører, klargøring af filer til tryk/print.

 • Website og CMS: Vedligeholdelse og opdateringer, udarbejdelse, redigering og gennemskrivning af SEO-optimeret indhold. Vi har erfaring med en række af de mest anvendte CMS-systemer.
 • Nyhedsbreve og emailmarkedsføring: På baggrund af målgruppeanalyse kan vi med fordel foretage en kvalificeret segmentering af målgrupper og udsende mere målrettede og relevante (og segmenterede) nyhedsbreve til hver målgruppe. Udarbejdelse af tekst som indeholder Call to Actions og landingpage.
 • Sociale medier: Vedligeholdelse af jeres SoMe-profiler, planlægning og publicering af indhold og løbende arbejde med content, annoncering, besvarelser af henvendelser etc.
 • Salgsmaterialer: On- og offline produktflyers, brochurer, direct mails, annoncer, etc.

Marketing og kampagner med fokus på leadgenerering

 • Direct mail-kampagner: Indhold, opsætning, udsendelse og opfølgning på udvalgte emner
 • Telemarketing:
  • Lige fra god gammeldags canvas på baggrund af udvalgte segmenter til en mere målrettet indsats overfor en nøje udvalgt ”kill list”
  • Opfølgningsaktiviteter som støtte for andre aktiviteter, som f.eks. ubesvarede online spørgeskemaer og tilfredshedsundersøgelser, invitationer til arrangementer
  • Boost dit nyhedsbrev” – opkald til fx top 100 interessante emner med henblik på boost af nyhedsbrevstilmeldinger
 • Messer, events og seminarer: Projektledelse og koordinering ved arrangementer, herunder; definition af formål, målsætninger, målgrupper, indhold, projektplan og eksekvering: fra detail- og tidsplan til invitation, opfølgning, afvikling og evaluering.

Systemer og analyser – lær jeres kunder og marked endnu bedre at kende!

 • Implementering, forankring eller ”oprydning” i jeres CRM-system
 • Markedsanalyser for at afdække nye behov, efterspørgsel og tendenser
 • Tilfredshedsanalyser blandt eksisterende kunder
 • Målgruppeanalyser og kanalvalg

Kan både udføres via telefoninterviews, online spørgeskemaer, personlige interviews, dataindsamling internt i organisationen etc. Alt efter formål.

Tag fat i os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om, hvilke opgaver I gerne vil have løst nu!