Få større salg med CRM – Customer Relationship Management – CRM-metode, -processer, -systemer og -organisationen

CRM er lige så kompliceret at udføre, som det er nemt at definere formålet: Sælg mere til dine kunder, og skab større profit! Team Direct har i over 25 år arbejdet med B2B-salg, implementeret og driftet CRM-systemer, så rækken med erfaringer stor. Mange virksomheder udnytter slet ikke mulighederne for en mere effektiv markedsføring.

Få større salg med CRM – Customer Relationship Management – CRM-metode, -processer, -systemer og -organisationen. CRM er lige så kompliceret at udføre, som det er nemt at definere formålet: Sælg mere til dine kunder, og skab større profit! Team Direct har i over 25 år arbejdet med B2B-salg, implementeret og driftet CRM-systemer, så rygsækken med erfaringer stor. Mange virksomheder udnytter slet ikke mulighederne for en mere effektiv markedsføring, derfor afholdes tema-møde om CRM.

Formål: Inspirere til at skabe mere effekt af jeres salg og markedsføring ved at bruge CRM-systemet og jeres organisation mere effektivt. Få praktiske redskaber, som du kan bruge, når du kommer på arbejde.

Målgruppe: Alle som arbejder med salg til virksomheder (B2B), hvad enten du er direktør, salgschef, koordinatorer, sælgere og administratorer af CRM-systemer.

Indhold:

  • Metoden: Hvad er principperne i CRM, og hvordan bruges de i praksis?
  • Processer: Ledelsesprocessen, salgsprocessen, planlægningensprocessen.
  • Planlægning: Projektplanen gør det nemt at uddelegere, sæt mål med KPI (Key performance Indicators)
  • Målgruppens segmentering så der skabes større lønsomhed
  • Systemer: CRM-systemet og business intelligence på en nem måde
  • Indsatserne: Sælgere, nyhedsmails, telemarketing

Tidspunkt: 9/8-2019, klokken 8:30-11:00
Sted: Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 Kbh. Ø
Pris: 250kr
Afmelding: Senest 7 dage før

Tilmelding:  Tilmeld dig her

Sammensæt jeres egen workshop til jeres behov.